Liittymällä Liekun jäseneksi saat jäsenetuja ja tuet toimintaamme!

Jäsenmaksu on 18 euroa ja se on perhekohtainen: jäseneksi voit liittää itsesi lisäksi alaikäiset lapsesi ja samassa taloudessa asuvat aikuiset. Muistathan, että 15 vuotta täyttänyt henkilö saa itse päättää yhdistykseen kuulumisestaan, ja sitä nuoremmaltakin on hyvä kysyä suostumus ikätason mukaisesti. Liekku ry:n vuosikokouksissa läsnäolo-, puhe- ja äänioikeus on kaikilla 15 vuotta täyttäneillä jäsenillä. Kannatusjäsenmaksu min. 25e. Myös yhteisö voi liittyä kannatusjäseneksi.

Liekun jäseneksi voit liittyä lähettämällä omat ja perheenjäsentesi tiedot liittymislomakkeella Liekun jäsenvastaavalle. Tiedot lähetettyäsi saat laskun ja liittymisohjeet sähköpostitse.

Kaikissa jäsenyyteen liittyvissä asioissa sinua palvelee jäsenvastaavamme Anni: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jäsenedut

Liityttyäsi jäseneksi perheesi saa jäsenkortin, jonka esittämällä saatte jäsenetuja useista liikkeistä ja nettikaupoista. Ajantasaisen listan jäsenetuyrityksistä löydät nettisivuiltamme. Uudet jäsenet saavat lisäksi lahjakortin, jolla voi vuokrata kantovälineen tai kestovaippapaketin kahdeksi viikoksi veloituksetta. Lahjakortti on perhekohtainen.

Kantovälineiden, kestovaippojen, TENS-laitteen,  ja käsityötarvikkeiden vuokraaminen sekä Liekun doulapalvelun käyttö on edullisempaa jäsenille.

Osa Liekun toiminnasta on tarkoitettu vain yhdistyksen jäsenille. Tiistai-iltaisin Lehmon koululla kokoontuva perheiden liikuntakerho Riekku, ilmainen kirjalainaamo, Liekun synttäreiden yhteydessä järjestettävä kesätapahtuma sekä jotkin muut tapahtumat ovat avoimia vain jäsenille. Liekulla on myös vain jäsenille tarkoitettu oma keskustelufoorumi.

Jäsenenä pääset halutessasi mukaan myös toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Järjestämme aktiiveille säännöllisesti mm. koulutusta, virkistäytymistä ja vapaamuotoista yhdessäoloa!