Täytäthän kaikki alla olevat tiedot, tarvitsemme ne Liekun jäsenrekisteriä varten!

Samalla jäsenmaksulla voit liittää vaikka kaikki perheenjäsenet Liekun jäseniksi. Tällöin valitse ensin, kuinka monta muuta perheesi jäsentä haluat liittää Liekun jäseneksi, ja täytä myös heitä koskevat tiedot lomakkeelle.

Liity jäseneksi - perhe

Required *


  Refresh Captcha  
  

Täytäthän kaikki alla olevat tiedot, tarvitsemme ne Liekun jäsenrekisteriä varten!

Liity jäseneksi

Required *

  Refresh Captcha  
  

Esitä voimassaoleva Liekku ry:n jäsenkortti saadaksesi alennuksen. Nettikaupoissa asioidessa Liekku ry:n jäsennumero tai alennuskoodi mainittava tilauksen yhteydessä. Alennuskoodit saatavilla Liekun keskustelufoorumilta tai jäsenvastaavalta.

Lastenliike Joensuun Päivänsäde
Kauppakatu 30 80100 JOENSUU Puhelin 013-126 297
-10 % normaalihintaisista tuotteista. Näytä jäsenkortti kassalla.

 

Sampsukka
Tarjoamme Liekkulaisille 5% alennuksen yli 50 euron arvoisista tilauksista verkkokaupassa.

  sampsukkalogo s

Myllymuksut
-10% verkkokaupan ostoista Liekun alennuskoodilla. Koodin saa Liekun jäsenfoorumilta. Koodi syötetään tilauksen teon yhteydessä toimitustavan valinnan jälkeen ennen maksutavan valintaa.

  myllymuksut
Kestovaippakauppa
1e/valmisvaippa. Ilmoita jäsenyytesi kassalla.
  kestovaippakauppa
Ipanainen
Ipanainen: -5% verkkokaupan ostoista Liekun alennuskoodilla. Koodin saa Liekun jäsenfoorumilta.
  ipanainen
Juhokusti
-15 % verkkokauppatilauksen loppusummasta (koskee myös aletuotteita). Alennuskoodin saa Liekun jäsenfoorumilta.
  juhokusti logo pieni2
Vekaravintti
-10% verkkokauppatilauksista (loppusummasta, ilman postimaksua). Edun saa tekemällä tilauksen ennakkolaskulla ja mainitsemalla siihen jäsenyydestä.
  vekaravintti
Lastenpuoti Onni-Ilona
-15% normaalihintaisista tuotteista
  onniilona
   
Liinalapsi
10% Liekun alennuskoodilla
  liinalapsi
   

Fysioterapia Sulavi
Liekun jäsenille -15% kaikista palveluista

 

  Sulavi
Liekun jäseneksi liittyessäsi saat kahden viikon veloituksettoman kantovälinevuokrauksen tai kestovaippavuokrauksen.     

Liittymällä Liekun jäseneksi saat jäsenetuja ja tuet toimintaamme!

Jäsenmaksu on 18 euroa ja se on perhekohtainen: jäseneksi voit liittää itsesi lisäksi alaikäiset lapsesi ja samassa taloudessa asuvat aikuiset. Muistathan, että 15 vuotta täyttänyt henkilö saa itse päättää yhdistykseen kuulumisestaan, ja sitä nuoremmaltakin on hyvä kysyä suostumus ikätason mukaisesti. Liekku ry:n vuosikokouksissa läsnäolo-, puhe- ja äänioikeus on kaikilla 15 vuotta täyttäneillä jäsenillä. Kannatusjäsenmaksu min. 25e. Myös yhteisö voi liittyä kannatusjäseneksi.

Liekun jäseneksi voit liittyä lähettämällä omat ja perheenjäsentesi tiedot liittymislomakkeella Liekun jäsenvastaavalle. Tiedot lähetettyäsi saat laskun ja liittymisohjeet sähköpostitse.

Kaikissa jäsenyyteen liittyvissä asioissa sinua palvelee jäsenvastaavamme Anni: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jäsenedut

Liityttyäsi jäseneksi perheesi saa jäsenkortin, jonka esittämällä saatte jäsenetuja useista liikkeistä ja nettikaupoista. Ajantasaisen listan jäsenetuyrityksistä löydät nettisivuiltamme. Uudet jäsenet saavat lisäksi lahjakortin, jolla voi vuokrata kantovälineen tai kestovaippapaketin kahdeksi viikoksi veloituksetta. Lahjakortti on perhekohtainen.

Kantovälineiden, kestovaippojen, TENS-laitteen,  ja käsityötarvikkeiden vuokraaminen sekä Liekun doulapalvelun käyttö on edullisempaa jäsenille.

Osa Liekun toiminnasta on tarkoitettu vain yhdistyksen jäsenille. Tiistai-iltaisin Lehmon koululla kokoontuva perheiden liikuntakerho Riekku, ilmainen kirjalainaamo, Liekun synttäreiden yhteydessä järjestettävä kesätapahtuma sekä jotkin muut tapahtumat ovat avoimia vain jäsenille. Liekulla on myös vain jäsenille tarkoitettu oma keskustelufoorumi.

Jäsenenä pääset halutessasi mukaan myös toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Järjestämme aktiiveille säännöllisesti mm. koulutusta, virkistäytymistä ja vapaamuotoista yhdessäoloa!