Voinko tulla ryhmiin myöhässä tai lähteä aikaisemmin?
Voit! Ryhmiimme voi tulla ja niistä lähteä omien aikataulujen mukaan.

Uskallanko tulla vertaistuki-iltoihin, vaikka en imetä / käytä kantoliinoja / kestoile ?
Tietenkin uskallat! Liekku tukee vanhempia löytämään juuri oman tapansa olla vanhempi. Riittää kun tunnet Liekun arvot omiksesi. Se, miten kukin niitä toteuttaa, ei ole muiden asia. Eli rohkeasti paikalle vaan!

Voinko ottaa omat eväät mukaan vertaistuki-iltoihin?
Kyllä voit. Perheentalolla on keittiö ja ruokailutila ja niitä saa vapaasti käyttää. Illoissa on myös pientä naposteltavaa vapaaehtoista maksua vastaan.

Voivatko lapset tulla mukaan vertaistuki-iltoihin?
Lapset ovat vertaistuki-iltoihin tervetulleita, ellei esimerkiksi aihe ole lapsille sopimaton, missä tapauksessa ilmoitamme siitä etukäteen. Perheentalolla on leikkitila, jossa lapset saavat vapaasti leikkiä. Toivomme kuitenkin, että kävijät siivoavat omat jälkensä ja auttavat ryhmänvetäjiä jättämään tilat siistiin kuntoon.

Pitää vertaistuki-illoissa olla äänessä?
Haluamme, että vertaistuki-illoissamme on luottamuksellinen ja rento ilmapiiri. Pidämme alussa esittäytymiskierroksen, jonka aikana kaikki saavat halutessaan kertoa hieman itsestään tai jotain aiheeseen liittyvää. Muutoin osallistuminen keskusteluun on täysin vapaaehtoista.

Liityin jäseneksi, mutta en pääse kirjautumaan foorumille / jäsenkorttia ei kuulu / en ole saanut jäsenetuja käyttööni?
Jos sinulla on ongelmia keskustelufoorumille kirjautumisen kanssa, ota yhteys sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., niin yritämme korjata ongelman. Jäsenetuihin tai jäsenkorttiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteys jäsenvastaavaamme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Vuokraamoistamme saat alennuksen jäsenmaksun maksettuasi, vaikka et olisi jäsenkorttia vielä saanut.

Onko Liekulla säännöllistä toimintaa koulujen loma-aikoina?
Liekkulaisilla on ollut viimevuosina tapana sopia vapaamuotiisia kesätreffejä Facebookissa ja keskustelufoorumilla. Kuka vain jäsen voi järjestää tapaamisen esimerkiksi leikkipuistoon, uimarannalle tms. Kesällä järjestetään myös vuosittain Liekun synttärit ja virkistäytymistä vapaaehtoisillemme.

Miten voin antaa palautetta?
Otamme mielellämme palautetta vastaan! Palautetta voit antaa sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.