Kaikille avoimet ryhmät kokoontuvat Joensuun Perheentalolla torstaisin klo 16.3018.30. HUOM! Ryhmään saa tulla myöhässä ja lähteä aiemmin.

Lietsut: Perheiden kohtauspaikka. Vilskettä ja vilinää kahvikupin ääressä. Olitpa vailla juttuseuraa tai vertaistukea, täältä sitä löydät!

Maamot: Keskustelua vanhemmuuden iloista ja haasteista. Ryhmässä pohditaan teemoja ja arvoja, jotka usein jäävät vähälle huomiolle vanhemmuudesta keskusteltaessa.

Kuormikkaat: Kuormikkaat on vertaistukiryhmä odottajille ja heidän puolisoilleen, odotusvaiheesta muuten kiinnostuneille sekä kaikille pienten lasten vanhemmille. Ryhmässä voi tavata muita samassa tilanteessa olevia ja saada tukea vanhemmuuteen.  

Maitomammat:  Tarkoituksenamme on jakaa tietoa imetyksestä äidiltä äidille -periaatteella sekä vahvistaa imetysmyönteisiä asenteita yhteiskunnassamme. Pyrimme edistämään WHO:n suosituksia puolen vuoden täysimetyksestä ja 2 vuoden osittaisimetyksestä. Ryhmässä keskustellaan vapaamuotoisesti päivän aiheesta ja jaetaan lapsiperheen arjen iloja sekä murheita muutenkin. Tervetuloa mukaan odottajat puolisoineen, äidit ja isät sekä kunniavieraina vauvat ja isommatkin lapsukaiset!

Käsikkäät: Käsityöryhmä tee-se-itse -ihmisille. Ryhmän kokoontumisajoista sovitaan erikseen keskustelufoorumilla.

tanja5

 

Ryhmiin voi tulla koko perheen voimin, eikä avoimiin ryhmiin osallistuminen edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Ryhmien vetäjinä toimivat vertaistukiäidit tai asiantuntijat.

 

VAIN LIEKUN JÄSENILLE TARKOITETUT RYHMÄT:

Riekku: Riekku on kaikille jäsenille avoin "liikuntakerho". Riekku kokoontuu koulujen lukukausien aikana tiistaisin klo 17–18 Lehmon koulun salissa.