Liekun emot eli Liekku ry:n hallitus + lainaamojen ja vuokraamojen ylläpitäjät

Meidän lisäksemme Liekussa on mukana myös muita aktiivisia toimijoita.
Hallituksen sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Mira, hallituksen puheenjohtaja

Mie olen Mira Hirvonen, Lennen (-10), Aava-Elaisan (-12) ja Seelan (-15) äiti.

Liekku on tullut hiljalleen tutuksi neljän vuoden aikana. Ensiksi aloitin kantoliinatanssiharrastuksen, sen jälkeen olinkin mukana järjestämässä Kiekkujaisia ja tehnyt vähän sitä sun tätä missä on tekijöitä tarvittu tai mikä on milloinkin tuntunut itselle sopivalta ja mieluisalta puuhalta. Liekusta onkin tullut tärkeä osa elämääni. Olen päässyt oppimaan uusia asioita ja saan mieluisaa tekemistä kotiäitinä olon rinnalle ja sekä lapset että minä ollaan saatu uusia tuttavuuksia Liekun kautta.

Tänä vuonna olen hallituksen puheenjohtajana ja vastaan Liekun sähköpostista Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Sinne voit rohkeasti ottaa yhteyttä jos on jotain kysyttävää tai haluat antaa vaikkapa palautetta. Vastaan myös tens-laitteen, gua sha-kamman ja rebozon vuokrauksesta, niistä voit kysellä sähköpostin kautta tai tekstiviestillä 050 438 9220.

Vertaistukiryhmissä, aktiivi-illoissa ja muissa tapaamisissa käyn aktiivisesti lasten kanssa ja muutamissa vertaistukiryhmissä olen ryhmänvetäjänäkin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Liekun toimintaan ja nähdään!

mira

Noora, hallituksen sihteeri

Olen Kontturin Noora, 35-vuotias kahden lapsen (4/14) ja (9/16) äiti, yhden erittäin sosiaalisen koiran emäntä ja yhden miehen vaimo. Liekun hallituksessa olen mukana toista vuotta ja tänä vuonna sihteerinä. Tällä hetkellä olen vanhempainvapaalla ja töihin on tarkoitus palata alkuvuodesta 2018.

Esikoisen kohdalla tuli tutustuttua niin kestovaippoihin, pitkään imetykseen kuin sormiruokailuunkin ja kuopuksen kohdalla näiden lisäksi myös kantoliinat ovat tulleet tutuiksi. Liekun toiminnassa olen mukana siksi, että on mukavaa kun ympärillä on samanhenkisesti ajattelevia ja samassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä. Vertaistukea tarvitaan aina!

Elina S, rahastonhoitaja ja vaippalainaamon ylläpitäjä

Hei, olen Elina Saarelainen. Perheeseeni kuuluu mies ja 11/12 syntynyt lapsemme sekä kissamme Nyyssönen. Liekkuun tutustuin jo odotusaikana, mutta aktiivisemmin mukaan rohkenin vasta vauvavuoden jälkeen. Siitä lähtien Liekku onkin ollut suurena sisältönä ja voiman antajana. Liekun parissa olen saanut perheemme arkeen arvokkaita vinkkejä erityisesti kestoilun, ergonomisen kantamisen, imetyksen sekä lempeän kasvatuksen saralla. Tärkeimmäksi anniksi koen kuitenkin saamani vertaistuen myös kotiäitiyden jälkeen sekä elämääni Liekun kautta tulleet ihmiset. Viimeisimmän vuoden olen harjoitellut työelämään palaamista. Mieltä ovatkin pohdituttaneet työn ja perhe-elämän yhteensovittamisen mukanaan tuomiat haasteet, joista on selvitty välillä paremmalla ja välillä huonommalla menestyksellä.

Minulla on käynnistymässä kolmas hallitusvuosi. Viime vuoden toimin puheenjohtajana, nyt uutena haasteena rahurin tehtävien opettelu. Lisäksi otan hoitaakseni viime vuoden aikaan uudistuneen vaippalainaamon. Minut tavoittaa foorumilta tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. osoitteen kautta, silloin tällöin ryhmistäkin. Vaippa-asioissa voi lähestyä myös osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

elinas

Henna P, hallituksen jäsen

Olen Henna, kolmen lapsen (-02, -12 ja -14) äiti. Esikoisen aikaan kävin aktiivisesti Maitomammoissa ja olin ryhmänvetäjänäkin (Liekkua ei silloin vielä ollut). Useamman vuoden tauon jälkeen, keskimmäistä odottaessani, liityin innolla Liekkuun ja nyt olen jo viidettä vuotta hallituksen jäsenenä.

Liekku on tärkeä osa elämääni, mm. mukavaa tekemistä, uuden oppimista, vertaistuen antamista ja saamista, rentoa yhdessäoloa ja aitoa tukea äitinä ja vanhempana olemiseen.

Liekussa toimin mm. opiskelijavastaavana. Rohkeasti saa tulla juttusille!

hennap

Henna T, hallituksen jäsen

Olen Henna Timonen, 27-vuotias äiti ja opiskelija. Perheeseeni kuuluu puoliso ja kaksi lasta, 02/2013 ja 12/2015 syntyneet. Olen Liekun hallituksessa nyt kolmatta vuotta. Tulin yhdistyksen toimintaan mukaan esikoisen vauva-aikana ensin ihan vain vertaistukiryhmien kävijänä ja jo seuraavalla kaudella myös aktiivina. Liekku on antanut minulle paljon. Olen saanut ystäviä ja mielekästä ja tärkeää tekemistä sekä arvokasta kokemusta järjestössä toimimisesta. Lapsiamme on kannettu ja kestotettu, imetetty ja nukutettu perhepedissä. Nämä kaikki ovat meille tärkeitä asioita ja Liekku ja liekkulaiset ovat niiden toteuttamisessa tukeneet valtavasti. Tällä hetkellä vastaan facebook-ryhmän ylläpidosta ja tiedottamisesta yhdistyksessä.

hennat

Paula K, hallituksen jäsen

Olen Paula Kärkkäinen, 35-vuotias kahden lapsen äiti. Meidän perheeseen kuuluu puolisoni Jani, joka työskentelee peli-alalla sekä lapset Karri ja Kasper. Karrin keväisissä synttäreissä tulee täyteen jo viisi vuotta ja kuopuksen kakun päällä komeili kakkonen pari viikkoa sitten. Arjessa nautitaan taaperon kasvavaa sanavarastoa ja tahton uusia ilmentymiä, sekä esikoisen kasvavia lautapelailutaitoja.

Ennen äitinä toimimista olen opiskellut näyttelyrakennuksen artesaaniksi ja maalariksi. Siitä ei ole tietoa että mitä aion tehdä kun Kasper täyttää kolme ja viimeistään aika kotiäitinä todennäköisesti päättyy. Pienesti alkaa jo huolestuttaa kun ei oikein tiedä mitä sitä haluaisi isona tehdä.

Liekun hallituksessa alkoi juuri neljäs vuoteni ja jatkan tänä vuonna virkistysvastaavan tehtävissä sekä puuhailen milloin mitäkin sattuu. Ryhmissäkin koetan mahdollisuuksien mukaan käydä kävijänä sekä vetäjänä.

paula

Anna J, hallituksen jäsen

Olen Anna Jauhiainen, Aarnin (10/13) äiti. Päivät kuluvat lapsen hoidon lisäksi opiskellessa yliopistolla.

Liekun ryhmiin tutustuin jo raskausaikana ja pian halusin mukaan myös toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Liekusta olen löytänyt vertaistukea ja samanhenkisiä äiti-ystäviä, sekä tietysti paljon tietoa ja opastusta esimerkiksi imetykseen, kantamiseen, kestoiluun ja sormiruokailuun.

Liekun hallituksessa olen nyt mukana toista vuotta ja toimin yhdistyksen jäsenvastaavana. Minut siis tavoittaa jäsenyyttä ja jäseneksi liittymistä koskevissa asioissa osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

annaj

Anna K, hallituksen jäsen

Toista vuotta hallituksessa koheltamassa. Kaksi lasta, hillitön kasa kantoliinoja, kumpiakaan ei vielä tarpeeksi. Rakastan matkustamista, tykkään ryhmäliikunnasta enkä koskaan valita liian lämpimästä.

annak

Nanne, hallituksen jäsen

Olen Nanne Tirkkonen ja perheeseemme kuuluvat lisäkseni puoliso ja yksi touhutaapero (6/15) . Opiskelen yliopistolla vielä ainakin hetken ja hoidamme yhteisesti puolisoni kanssa lapsemme kotona, ja yliopisto tuli tutuksi myös lapselle puolisoni ollessa töissä.

Liekusta olen saanut valtavasti vertaistukea ja tietoa liittyen kantamiseen, imetykseen, sormiruokailuun, perhepetiin ja yleensäkin lapsentahtiseen elämään. Olen saanut ystäviä ja rohkeutta toimia vanhempana haluamallani tavalla.

Ensimmäiseen Liekun vertaistukiryhmään löysin etsiessäni tietoa kantoliinoista ja kestovaipoista odotusaikana. Säännöllisesti ryhmissä aloin käydä lapseni ollessa parikuinen ja keväällä toimin jo itse ryhmänohjaajana. Nyt olen sitten ensimmäistä kautta hallituksen jäsenenä.

nanne

Paula I, hallituksen jäsen

Olen Paula Ikävalko, fysioterapeuttiopiskelija, Liekun hallituksen jäsen ja yksi Liekun doulista. Perheeseen kuuluu mies ja lapset (12/06, 10/09 ja 01/17).

Liekkuun tutustuin esikoisen odotusaikaan ja jäsenenä olen ollut vuoden 2007 lopusta asti lähes koko ajan. Meidän perheen juttuja on kestoilu, perhepeti, kantaminen, pitkä imetys, lapsentahtisuus, sormiruokailu, aktiivinen synnytys, jne. ja Liekun kautta on vuosien varrella saanut näihin paljon apua ja tukea.

Lisäksi meidän perheen erityisiä mielenkiinnon kohteita on miehen innostus uusiutuvasta energiasta liikennekäytössä sekä minun tavoitteeni erikoistua äitiyspuolen liikuntaan ja fysioterapiaan.

Tänä vuonna olen jakamassa vastuuta Liekun doulatoiminnasta. Saa nykiä hihasta tai vastaavaa, jos en johonkin osaa vastata, niin otetaan asiasta selvää.

Anni, hallituksen jäsen

Hei, olen Anni Siitonen, 22-vuotias kahden lapsen (1/14) (3/15) kotiäiti ja opiskelija. Lujana tukenani arjen pyörittämisessä on avopuolisoni Tuisku. Olen Liekun jäsenenä kolmatta vuotta ja tänä vuonna myös mukana hallituksen toiminnassa. Kaikista tärkein asia, jonka olen Liekusta saanut, on ollut tutustua muihin samanhenkisiin perheisiin ja saada tukea omalle ajatusmaailmalle liittyen mm. imetykseen, KiVaan ja kantoliinailuun/-reppuiluun. Vapaa-ajallani tykkään tehdä käsitöitä, DIY-juttuja ja puutarhuroida.

anni