Liekku ry:n hallitus + lainaamojen ja vuokraamojen ylläpitäjät

Meidän lisäksemme Liekussa on mukana myös muita aktiivisia toimijoita.
Hallituksen sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Paula I, hallituksen puheenjohtaja

Olen Paula Ikävalko, fysioterapeuttiopiskelija, Liekun hallituksen jäsen ja yksi Liekun doulista. Perheeseen kuuluu mies ja lapset (12/06, 10/09 ja 01/17).

Liekkuun tutustuin esikoisen odotusaikaan ja jäsenenä olen ollut vuoden 2007 lopusta asti lähes koko ajan. Meidän perheen juttuja on kestoilu, perhepeti, kantaminen, pitkä imetys, lapsentahtisuus, sormiruokailu, aktiivinen synnytys, jne. ja Liekun kautta on vuosien varrella saanut näihin paljon apua ja tukea.

Lisäksi meidän perheen erityisiä mielenkiinnon kohteita on miehen innostus uusiutuvasta energiasta liikennekäytössä sekä minun tavoitteeni erikoistua äitiyspuolen liikuntaan ja fysioterapiaan.

Tänä vuonna olen jakamassa vastuuta Liekun doulatoiminnasta. Saa nykiä hihasta tai vastaavaa, jos en johonkin osaa vastata, niin otetaan asiasta selvää.

 

 

 

AnniEK, varapuheenjohtaja

 

Katariina, hallituksen jäsen ja kantovälinevuokraamon ylläpitäjä

 

Paula H, hallituksen jäsen ja TENS-vuokraamon ylläpitäjä

Olen Paula Hirvonen, Liekun hallituksessa nyt toista vuotta. Olen myös Liekun TENS-vuokraamon ylläpitäjä.

Tutustuin Liekun toimintaan esikoisen odottelun ja syntymän myötä vuonna 2016. Tykkään olla monessa mukana ja järjestötyö on minulle tuttua myös ammattini kautta. Järjestöissä puuhastelu tuo kotiäidin arkeen paljon kivaa aktiviteettiä ja erityisen iloinen olen siitä, että oman panoksen antaminen tuottaa Liekun kautta yhteistä iloa myös muille perheille Joensuun seudulla. 

Meillä on kokeiltu kantoliinailua ja -reppuilua, kestovaippailua, sormiruokailua mutta ammattilaisiksi ei tultu missään! Imettäminen on meillä jälleen ajankohtaista uuden, elokuussa 2018 syntyneen pienen myötä ja tykkään jakaa ja vaihtaa mielipiteitä myös tästä paljon puhuttavasta ja tärkeästä aiheesta. Myös aktiiviseen synnyttämiseen liittyvät aiheet ovat lähellä sydäntäni ja kaikenlaisen uuden opettelu. Kaikenlaiseen elämiseen ja tekemiseen on onneksi aikaa ja on mukavaa jakaa tätä elämää erilaisten ihmisten kanssa vaikkapa Joensuun Perheentalolla. Saa tulla juttusille, missä ikinä meihin törmääkään. Paljon liikutaan kävellen, usein mukana myös shetlanninlammaskoira Halo.

paulah

Nina, hallituksen jäsen

 

Mira, hallituksen puheenjohtaja

Mie olen Mira Hirvonen, Lennen (-10), Aava-Elaisan (-12) ja Seelan (-15) äiti.

Liekku on tullut hiljalleen tutuksi neljän vuoden aikana. Ensiksi aloitin kantoliinatanssiharrastuksen, sen jälkeen olinkin mukana järjestämässä Kiekkujaisia ja tehnyt vähän sitä sun tätä missä on tekijöitä tarvittu tai mikä on milloinkin tuntunut itselle sopivalta ja mieluisalta puuhalta. Liekusta onkin tullut tärkeä osa elämääni. Olen päässyt oppimaan uusia asioita ja saan mieluisaa tekemistä kotiäitinä olon rinnalle ja sekä lapset että minä ollaan saatu uusia tuttavuuksia Liekun kautta.

Tänä vuonna olen hallituksen puheenjohtajana ja vastaan Liekun sähköpostista Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Sinne voit rohkeasti ottaa yhteyttä jos on jotain kysyttävää tai haluat antaa vaikkapa palautetta. 

Vertaistukiryhmissä, aktiivi-illoissa ja muissa tapaamisissa käyn aktiivisesti lasten kanssa ja muutamissa vertaistukiryhmissä olen ryhmänvetäjänäkin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Liekun toimintaan ja nähdään!

mira

Anni, hallituksen jäsen

Hei, olen Anni Siitonen, 22-vuotias kahden lapsen (1/14) (3/15) kotiäiti ja opiskelija. Lujana tukenani arjen pyörittämisessä on avopuolisoni Tuisku. Olen Liekun jäsenenä kolmatta vuotta ja tänä vuonna myös mukana hallituksen toiminnassa. Kaikista tärkein asia, jonka olen Liekusta saanut, on ollut tutustua muihin samanhenkisiin perheisiin ja saada tukea omalle ajatusmaailmalle liittyen mm. imetykseen, KiVaan ja kantoliinailuun/-reppuiluun. Vapaa-ajallani tykkään tehdä käsitöitä, DIY-juttuja ja puutarhuroida.

anni

Mari, hallituksen jäsen

Olen Mari, kolmen lapsen (8/12, 1/15 ja 3/17) kotiäiti. Liekkuun tutustuin ensimmäisen kerran Kiekkujaisissa esikoisen vauva-aikana. Isommin mukaan toimintaan lähdin pari vuotta sitten ja nyt olen ensimmäistä vuotta hallituksessa.

Sydäntäni lähellä ovat erityisesti imetykseen ja synnytykseen liittyvät asiat ja olenkin imetystukiäiti ja mukana Liekun doulatoiminnassa.