Liekku ry:n hallitus + lainaamojen ja vuokraamojen ylläpitäjät

Meidän lisäksemme Liekussa on mukana myös muita aktiivisia toimijoita.
Hallituksen sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Paula I, hallituksen puheenjohtaja

Olen Paula Ikävalko (‘84), äitiyspuolelle erikoistuva fysioterapeutti, imetysohjaaja, Liekun doula ja doulatoiminnan koordinaattori. Perheeseeni kuuluu mies (‘81) ja lapset (12/06, 10/09, 01/17 ja LA 7/19) sekä jokunen villakoira ajoittain nurkissa.

Liekkuun tutustuin esikoisen odotusaikaan ja jäsenenä olen ollut vuoden 2007 lopusta asti lähes koko ajan. Meidän perheen juttuja on elämäntilanteesta riippuen kestoilu, perhepeti, kantaminen, pitkä imetys, lapsentahtisuus, sormiruokailu, aktiivinen synnytys, jne. ja Liekun kautta on vuosien varrella saanut näihin paljon apua ja tukea.

Tänä vuonna olen ottanut uuden haasteen vastaan istuutumalla puheenjohtajan pallille. Saa nykiä hihasta tai vastaavaa, jos en johonkin osaa vastata, niin otetaan asiasta selvää. 

 

AnniEK, varapuheenjohtaja

Olen Anni, 25v. kotiäiti (melkein valmis fysioterapeutti). Kotoa löytyy lokakuussa 2016 syntynyt taapero, sekä aviomies, huhtikuulle odotamme pikkusisarusta.
 
Liekkuun tutustuin kantoliinailuharrastuksen kautta keväällä 2017. Myös muut Liekun aiheet mätsäävät hyvin omiin kiinnostuksiini, joten aktivoiduin ravamaan vertaistuki-illoissa ja viime vuonna olin mukana Liekun hallituksessa ensimmäistä vuotta, nyt siis toinen vuosi alkoi näissä merkeissä.
 
Liekun aiheista eniten minua kiinnostavat kantaminen, synnytys ja imetys, sekä ekologisuus mm. kestovaippailun muodossa. Olen myös Liekun doulalistalla, vaikken elämäntilanteen vuoksi synnytyspäivystyksiä tällä hetkellä voi ottaakaan. Viime syksynä kouluttauduin myös imetystukiäidiksi.
 
Toivottavasti tavataan Liekun jutuissa!
 
 
 

Katariina, kantovälinevuokraamon ylläpitäjä

Olen 26-vuotias kahden lapsen (3v ja 10kk) äiti. Opiskelen Itä-Suomen yliopistossa. Liekun toiminnassa eniten sydäntä lähellä ovat imetysasiat ja Kiintymysvanhemmuus.

 

 

 

Mira

Olen Mira Hirvonen. Miulla on neljä lasta (-10, -12, -15 ja La -19), lapset on usein mulla mukana kun käynLiekun tapaamisissa.

Yhdityksen toiminnassa olen ollut mukana kuusi vuotta, joskus enemmän ja joskus vähemmän aktiivisena.
Kaikenlaista mukavaa vapaaehtoistyötä olen saanut Liekun kautta tehdä ja paljon olen uutta päässyt opettelemaan.
Tänä vuonna olen mukana mm. vertaituki-iltojen vetäjänä ja mukana doulatoiminnassa.
 
Nähdään Liekun tapaamisssa!
 

Paula H, TENS-vuokraamon ylläpitäjä

Olen Paula Hirvonen, Liekun hallituksessa nyt toista vuotta. Olen myös Liekun TENS-vuokraamon ylläpitäjä.

Tutustuin Liekun toimintaan esikoisen odottelun ja syntymän myötä vuonna 2016. Tykkään olla monessa mukana ja järjestötyö on minulle tuttua myös ammattini kautta. Järjestöissä puuhastelu tuo kotiäidin arkeen paljon kivaa aktiviteettiä ja erityisen iloinen olen siitä, että oman panoksen antaminen tuottaa Liekun kautta yhteistä iloa myös muille perheille Joensuun seudulla. 

Meillä on kokeiltu kantoliinailua ja -reppuilua, kestovaippailua, sormiruokailua mutta ammattilaisiksi ei tultu missään! Imettäminen on meillä jälleen ajankohtaista uuden, elokuussa 2018 syntyneen pienen myötä ja tykkään jakaa ja vaihtaa mielipiteitä myös tästä paljon puhuttavasta ja tärkeästä aiheesta. Myös aktiiviseen synnyttämiseen liittyvät aiheet ovat lähellä sydäntäni ja kaikenlaisen uuden opettelu. Kaikenlaiseen elämiseen ja tekemiseen on onneksi aikaa ja on mukavaa jakaa tätä elämää erilaisten ihmisten kanssa vaikkapa Joensuun Perheentalolla. Saa tulla juttusille, missä ikinä meihin törmääkään. Paljon liikutaan kävellen, usein mukana myös shetlanninlammaskoira Halo.

 
 paulah

Nina

Olen Nina ja toimin Liekun hallituksessa nyt ensimmäistä kautta. Perheeseeni kuuluu 3/18 syntynyt lapsonen ja mies. Taustaltani olen luokanopettaja, tällä hetkellä olen kuitenkin kotona lapsen kanssa. Tutustuin Liekkuun keväällä 2018 vauvan odotuksen ja syntymän myötä, torstai-iltaisten kaikille avoimien ja maksuttomien vertaistuki-iltojen kautta. Vertaistuki-illat ovat edelleenkin mielestäni ihan parasta Liekussa ja haluankin toivottaa kaikki sydämellisesti tervetulleiksi niihin! :) 
 
Hallituksen lisäksi olen mukana Liekun doulatoiminnassa, sillä sydäntäni lähellä on äidin  - ja sitä myöten koko perheen - hyvinvointi niin odotusaikana, synnytyksessä kuin vauva- ja lapsiperhe-elämän tiimellyksessä. Olen kiinnostunut myös mm. sormiruokailusta, mahdollisimman kestävästä elämäntavasta ja imetykseen liittyvistä asioista, muutamia mainitakseni.
 
Toivottavasti törmäämme Liekun tapahtumissa!
 

Anni S, jäsenvastaava

Hei, olen Anni Siitonen, 22-vuotias kahden lapsen (1/14) (3/15) kotiäiti ja opiskelija. Lujana tukenani arjen pyörittämisessä on avopuolisoni Tuisku. Olen Liekun jäsenenä kolmatta vuotta ja tänä vuonna myös mukana hallituksen toiminnassa. Kaikista tärkein asia, jonka olen Liekusta saanut, on ollut tutustua muihin samanhenkisiin perheisiin ja saada tukea omalle ajatusmaailmalle liittyen mm. imetykseen, KiVaan ja kantoliinailuun/-reppuiluun. Vapaa-ajallani tykkään tehdä käsitöitä, DIY-juttuja ja puutarhuroida.

anni

Mari

Olen Mari, kolmen lapsen (8/12, 1/15 ja 3/17) kotiäiti. Liekkuun tutustuin ensimmäisen kerran Kiekkujaisissa esikoisen vauva-aikana. Isommin mukaan toimintaan lähdin pari vuotta sitten ja nyt olen ensimmäistä vuotta hallituksessa.

Sydäntäni lähellä ovat erityisesti imetykseen ja synnytykseen liittyvät asiat ja olenkin imetystukiäiti ja mukana Liekun doulatoiminnassa.