Liekku ry:n hallitus + lainaamojen ja vuokraamojen ylläpitäjät

Meidän lisäksemme Liekussa on mukana myös muita aktiivisia toimijoita.
Hallituksen sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Mira, hallituksen puheenjohtaja

Mie olen Mira Hirvonen, Lennen (-10), Aava-Elaisan (-12) ja Seelan (-15) äiti.

Liekku on tullut hiljalleen tutuksi neljän vuoden aikana. Ensiksi aloitin kantoliinatanssiharrastuksen, sen jälkeen olinkin mukana järjestämässä Kiekkujaisia ja tehnyt vähän sitä sun tätä missä on tekijöitä tarvittu tai mikä on milloinkin tuntunut itselle sopivalta ja mieluisalta puuhalta. Liekusta onkin tullut tärkeä osa elämääni. Olen päässyt oppimaan uusia asioita ja saan mieluisaa tekemistä kotiäitinä olon rinnalle ja sekä lapset että minä ollaan saatu uusia tuttavuuksia Liekun kautta.

Tänä vuonna olen hallituksen puheenjohtajana ja vastaan Liekun sähköpostista Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Sinne voit rohkeasti ottaa yhteyttä jos on jotain kysyttävää tai haluat antaa vaikkapa palautetta. Vastaan myös tens-laitteen, gua sha-kamman ja rebozon vuokrauksesta, niistä voit kysellä sähköpostin kautta tai tekstiviestillä 050 438 9220.

Vertaistukiryhmissä, aktiivi-illoissa ja muissa tapaamisissa käyn aktiivisesti lasten kanssa ja muutamissa vertaistukiryhmissä olen ryhmänvetäjänäkin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Liekun toimintaan ja nähdään!

mira

Elina S, rahastonhoitaja ja vaippalainaamon ylläpitäjä

Hei, olen Elina Saarelainen. Perheeseeni kuuluu mies ja 11/12 syntynyt lapsemme sekä kissat Niilo (Nyyssönen) ja Sanni. Liekkuun tutustuin jo odotusaikana, mutta aktiivisemmin mukaan rohkenin vasta vauvavuoden jälkeen. Siitä lähtien Liekku onkin ollut suurena sisältönä ja voiman antajana elämässä. Liekun parissa olen saanut perheemme arkeen arvokkaita vinkkejä erityisesti kestoilun, ergonomisen kantamisen, imetyksen sekä lempeän kasvatuksen saralla. Tärkeimmäksi anniksi koen kuitenkin saamani vertaistuen myös kotiäitiyden jälkeen sekä elämääni Liekun kautta tulleet ihmiset.

Minulla on käynnistymässä neljäs hallitusvuosi. Vastuullani minulla on rahastonhoitajan tehtävät sekä Liekun jäsenille tarkoitetun vaippalainaamon ylläpito. Minut tavoittaa foorumilta tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. osoitteen kautta, silloin tällöin ryhmistäkin. Vaippa-asioissa voi lähestyä myös osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

elinas

Henna P, hallituksen jäsen

Olen Henna, neljän lapsen (-02, -12, -14 ja - 17) äiti. Esikoisen aikaan kävin aktiivisesti Maitomammoissa ja olin ryhmänvetäjänäkin (Liekkua ei silloin vielä ollut). Useamman vuoden tauon jälkeen, toista lasta odottaessani, liityin innolla Liekkuun ja nyt olen jo kuudetta vuotta hallituksen jäsenenä.

Liekku on tärkeä osa elämääni, mm. mukavaa tekemistä, uuden oppimista, vertaistuen antamista ja saamista, rentoa yhdessäoloa ja aitoa tukea äitinä ja vanhempana olemiseen.

Liekussa toimin mm. opiskelijavastaavana. Rohkeasti saa tulla juttusille!

hennap

Paula H, hallituksen jäsen

Olen Paula Hirvonen, uusi Liekun hallituksessa ja melko uusi Liekkulainen myöskin. Tutustuin Liekun toimintaan esikoisen odottelun ja syntymän myötä vuonna 2016. Tykkään olla monessa mukana ja järjestötyö on minulle tuttua myös ammattini kautta. Järjestöissä puuhastelu tuo kotiäidin arkeen paljon kivaa aktiviteettiä ja erityisen iloinen olen siitä, että oman panoksen antaminen tuottaa Liekun kautta yhteistä iloa myös muille perheille Joensuun seudulla. Liekussa hallitushommien lisäksi hoidan TENS-laitevuokraamoa ja doulakoulutuksenkin olen käynyt. 

Meillä on kokeiltu kantoliinailua ja -reppuilua, kestovaippailua, sormiruokailua mutta ammattilaisiksi ei tultu missään! Imettäminen on meillä jälleen ajankohtaista uuden pienen myötä ja tykkään jakaa ja vaihtaa mielipiteitä myös tästä paljon puhuttavasta ja tärkeästä aiheesta. Meidän elämä jatkuu jälleen uudenlaisen harjoittelun myötä. Kaikenlaiseen elämiseen ja tekemiseen on onneksi aikaa ja on mukavaa jakaa tätä elämää erilaisten ihmisten kanssa vaikkapa Joensuun Perheentalolla. Saa tulla juttusille, missä ikinä meihin törmääkään. Paljon liikutaan kävellen, usein mukana myös shetlanninlammaskoira Halo.

paulah

 

 

Paula I, hallituksen jäsen

Olen Paula Ikävalko, fysioterapeuttiopiskelija, Liekun hallituksen jäsen ja yksi Liekun doulista. Perheeseen kuuluu mies ja lapset (12/06, 10/09 ja 01/17).

Liekkuun tutustuin esikoisen odotusaikaan ja jäsenenä olen ollut vuoden 2007 lopusta asti lähes koko ajan. Meidän perheen juttuja on kestoilu, perhepeti, kantaminen, pitkä imetys, lapsentahtisuus, sormiruokailu, aktiivinen synnytys, jne. ja Liekun kautta on vuosien varrella saanut näihin paljon apua ja tukea.

Lisäksi meidän perheen erityisiä mielenkiinnon kohteita on miehen innostus uusiutuvasta energiasta liikennekäytössä sekä minun tavoitteeni erikoistua äitiyspuolen liikuntaan ja fysioterapiaan.

Tänä vuonna olen jakamassa vastuuta Liekun doulatoiminnasta. Saa nykiä hihasta tai vastaavaa, jos en johonkin osaa vastata, niin otetaan asiasta selvää.

Anni, hallituksen jäsen

Hei, olen Anni Siitonen, 22-vuotias kahden lapsen (1/14) (3/15) kotiäiti ja opiskelija. Lujana tukenani arjen pyörittämisessä on avopuolisoni Tuisku. Olen Liekun jäsenenä kolmatta vuotta ja tänä vuonna myös mukana hallituksen toiminnassa. Kaikista tärkein asia, jonka olen Liekusta saanut, on ollut tutustua muihin samanhenkisiin perheisiin ja saada tukea omalle ajatusmaailmalle liittyen mm. imetykseen, KiVaan ja kantoliinailuun/-reppuiluun. Vapaa-ajallani tykkään tehdä käsitöitä, DIY-juttuja ja puutarhuroida.

anni

Mari, hallituksen jäsen

Olen Mari, kolmen lapsen (8/12, 1/15 ja 3/17) kotiäiti. Liekkuun tutustuin ensimmäisen kerran Kiekkujaisissa esikoisen vauva-aikana. Isommin mukaan toimintaan lähdin pari vuotta sitten ja nyt olen ensimmäistä vuotta hallituksessa.

Sydäntäni lähellä ovat erityisesti imetykseen ja synnytykseen liittyvät asiat ja olenkin imetystukiäiti ja mukana Liekun doulatoiminnassa.