Liekku ry:llä on monenlaista toimintaa koko perheelle.

Erilaisissa vertaistukiryhmissä vanhemmat saavat vertaistukea ja tietoa erilaisista lapsiperheen arkeen kuuluvista asioista. Vertaistukiryhmiin ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet, yksin tai lasten kanssa.

Vertaistukea voi saada ryhmien lisäksi myös henkilökohtaisesti. Liekku ry:ssä toimii useita koulutettuja imetystukiäitejä, joilta voi saada apua ja tukea imetykseen imetystukiryhmissä. Apua ja vinkkejä on saatavilla myös mm. kantoliinailuun ja kestovaippailuun.

Uusimpana toimintamuotonaan Liekku ry tarjoaa doulapalvelua. Doulana eli synnytystukihenkilönä toimivat vapaaehtoiset tukiäidit. Perhe voi varata doulan nettisivuilta löytyvän sähköisen lomakkeen avulla.

Liekku ry:llä on myös useita vuokraamoja. Kantovälinevuokraamo tarjoaa mahdollisuuden kokeilla erilaisia kantovälineitä, ja kestovaippaesittelypaketin avulla  on helppo tutustua erilaisiin vaippamalleihin. Synnytyskivun lievitykseen voi vuokrata TENS-laitteen, synnnytyksen yhteydessä käytettäväksi voi vuokrata myös gua sha-kamman tai rebozo-liinan. Käsityölainaamosta löytyy mm. neppikone. 

Vertaistukiryhmien lisäksi Liekku ry järjestää käsitöistä kiinnostuneille Käsikkäät-ryhmätoimintaa, jonne voi tulla tekemään yhdessä käsitöitä ja oppimaan uutta.

Liekku ry järjestää myös erilaisia tapahtumia pitkin vuotta ja osallistuu muiden järjestämiin tapahtumiin. Liekku tekee jonkin verran yhteistyötä myös julkisen terveydenhuollon sekä oppilaitosten kanssa. Esimerkiksi vertaistuki-illoissamme käy toisinaan asiantuntijoita ja vierailemme pyydettäessä myös itse ja esittelemme toimintaamme.

Kaikista edellä mainituista ryhmistä, vuokraamoista, tapahtumista ym. saat lisätietoa nettisivuiltamme.